Hogy hangzik angolul a következő mondat? Amikor 8 éves voltam kórházba kerültem, mert eltörtem a lában amikor leestem a lépcsőn.
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 13:58
1/13 anonim válasza:
At the age of 8 I fell down from the stairs and broke my leg. Unfortunately, I got to hospital.
2/13 anonim válasza:
when i was 8 years old, i must went to the hospital, because i broke my leg, when i fell down the stairs.
3/13 anonim válasza:
A második fordítás nagyon gáz. Nyelvtanilag katasztrófa, lexikailag pedig az óvodában fordítanak így az első hetekben.
4/13 anonim válasza:
Az nem kifejezés hogy katasztrófa:D
6/13 anonim válasza:
Ilyen hogy "must went" nem létezik.
Módbeli segédigék után /must, can, could, would stb./ csak kettő dolog lehet:
- befejezett igealak: have gone
- sima ige: go
7/13 anonim válasza:
When I was 8 years old I had broken my leg because I fallen down th stairs and I went to the hospital for it.
Nekem így tűnik a legértelmesebbnek...
8/13 anonim válasza:
Sztem ez egy tipikus Past Perfect mondat ami valahogy így hangzik: When I was 8 years old I got to the hopital because I have broken my leg when I've fallen down on the stairs.
9/13 anonim válasza:
When I was 8 years old I got to the hopital because I had broken my leg falling down the stairs.
Ha már Past Perfectről van szó :)
10/13 anonim válasza:
2.véaszoló vagyok) oké de akkor ez jobb ahogy én kezdtem, when i was 8..., az 1. válaszoló nem igy irta a többiek igen
bocsi, télleg elég katasztrofa amit irtam:)
de én nem is tudtam van olyan hogy got?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!