A magyar nyelvben miért nem alakultak ki (vagy már nincsenek - nem tudom) nyelvtani nemek?
Végre egy okos döntés. Csupán annyira kérlek hogy fogalmazd meg emberi nyelven a problémádat.
Én nem igazán vagyok hozzászokva a durva stílushoz, ugyanis értelmes emberek akkor is tudnak emberi hangon beszélni ha eltér a véleményük. Te nem voltál képes egy darab hozzászólást sem leírni sértegetés nélkül, de az még mindig nem derült ki hogy mire alapozod a hitrendszered.
Türelmem határtalan. Ha egyszer hajlandó leszel leírni emberi nyelven a problémádat, kérdésekre válaszolni, nem pedig szavakba belekötni, akkor válaszolni fogok, és továbbra sem fogom felvenni ezt az alpári stílust amit képviselsz.
"Never argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
Ez így igaz. Akinek nincsenek érvei az csak sértegetni tud. Ilyen szintű sértések miatt amiket itt hangoztattál ok nélkül, már jó páran pereskednének. Ennek ellenére nem vettem fel a stílusod és én nem sértegettelek csupán türelemmel próbáltam kitalálni hogy miért is kötöttél belém.
Nagyon sok helyen ellentmondasz magadnak és te magad is belebonyolódtál a saját szavaidba. Ráadásul egy egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni sértegetés nélkül, ezért feladod.
Egy egyszerű kérdésem volt. Ha levedletted az arroganciád és képes leszel válaszolni emberi hangon és leírni az álláspontodat és a véleményedet akkor válaszolok.
De eddig csak annyi derült ki hogy szerinted valószínűleg nem volt ősnyelv és hogy gyűlölsz mindenkit aki szerint volt.
Sok emberrel találkozom munkám miatt ezért ismerem a fajtád. Hozzád hasonló magyargyűlölő, magyarság tudat és erkölcsök nélkül élő emberekkel szoktam találkozni. De még ők is el tudják mondani véleményüket sértegetés nélkül.
Akkora nagy kérés volt hogy reagálj normálisan, hogy inkább megfutamodsz mintsem hogy válaszolnál 2-3 kérdésre emberi szavakkal. Ha ennyire nem megy a válaszadás akkor minek vagy egyáltalán regisztrálva? Csak sértegetni és kifejezni hozzá nem értésedet?
Ismételgeted hogy valószínűleg nem volt ősnyelv. De akkor miért hívsz mindenkit szamárnak és idiótának aki az ősnyelvet bizonyítja? Ha szerinted is csupán valószínűleg nem volt, akkor egy kellemes beszélgetést is lehetne kezdeni a témában, te viszont érvek nélkül csak azt mondogatod hogy valószínűleg nem volt és idióta mindenki aki nem ért veled egyet.
Sok sikert a felnövésben, hogy az emberi gondolkodás ovis szintjéről tovább lépj és ismerd meg a kedvesség és erkölcs szavak jelentéseit.
„Kedves” ősnyelves hozzászóló, te egy komédia vagy! A szavaid mögött nincs értelem.
Íme, egy idézet Neked, Carlos Ruiz Zafón-tól:
„Miért van az, hogy minél kevesebb a mondanivalónk, annál cifrábban és körmönfontabban adjuk elő? A világot áltatjuk ezzel, vagy saját magunkat?”
"Ilyen szintű sértések miatt amiket itt hangoztattál ok nélkül, már jó páran pereskednének. "
:)))
Igen, és biztos nagyon komolyan vennék őket az ügyvédek. Peresekednek azért, mert valaki leidiótázta őket egy weboldalon! Borzalmas, mik meg nem történnek! Engem pedig iskolában lehülyéztek!
Utolsó: egyetértünk, de egyébként néha már kifejezetten az volt az érzésem, mikor olvastam, hogy direkt csinálja, szórakozásból. Most így visszaolvasva szinte beleőszültem, hogy mennyire képtelen ez az ember a szövegértésre és az elvonatkoztatásra. Az egyetlen dolog, amit meg kellett volna értenie, az az, hogy arra az állítására, hogy létezik ősnyelv, én valamilyen bizonyítékot szerettem volna.
Az egyetlen konkrét állítása az ősnyelve létezése mellett az volt, hogy egy "bizonyos német egyetem" foglalkozott vele, amiről érdekes módon se link, se publikáció, se az egyetem neve, se az ezzel foglalkozó tudósok neve nincs meg. Ez így nem vehető komolyan, az internet tele van "Egy neves párizsi egyetem tudósai megállapították..."-kezdetű hoaxokkal.
Ahogyan az lenni szokott:
Valaki előhozza azokat az elméleteket, amelyek elütnek a hivatalos állásponttól.
Egy másik személynek ez böki a csőrét, és elkezdi hergelni az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!