Egyesült Királyságban sokan szeretnének németet tanulni?
Bocsi,lehet,hogy rossz témakör,de nem tudtam,hogy hova írjam,ezért mivel itt adják a legtöbb normális választ,ide írok.
Na szóval,angolt és németet tanulok (16 vagyok),és valószínüleg kimennénk jövővőre Skóciába.(Ha minden igaz,addigra meglesz a német középfok + angol)
Szeretném szabadalmaztatni német tudásom úgy,hogy szívesen adnék külön órákat az ottani lehetőleg általános iskolás gyereknek. Mivel itthon én is járok külön tanárokhoz (nem mindegyik felnőtt,van aki 2 évvel nagyobb,szóval az,hogy gyerek vagyok,nem godolom,hogy hátrány lenne.)
szóval a kérdésem az lenne,hogy szerintetek lenne-e rá igény,vagy meg se próbáljam? Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot!
Nem tudom, de ha én a gyerekemet külön tanárhoz akarnám járatni, akkor egy szakképzett tanárt választanék, nem egy diákot. Bocsi az őszinteségért.
Adsz fel hirdetést, ha jelentkeznek akkor érdemes belevágni.
Mivel a német nem világnyelv, így a Királyságban is nagyon kevesen tanulják.
Ott inkább a francia, spanyol az, amivel többet érnél.
Szia!
Nem nagyon van igeny a nemetre az Egyesult Kiralysagban.
Az osszes iskolaban a franciat nyomjak, ha mar idegen nyelvet akarnak tanittatni, tanulni, de azt is anyanyelvi, Francia tanarral megtehetik!
Annyira sok a bevandorlo mindenhonnan, hogy barmilyen nyelvrol is legyen szo, valoszinuleg akad anyanyelvi tanar aki onnan jott es angolul is jol beszel!
Egyebkent nem nagyon beszel a Brit idegen nyelvet, csak nagyon keves. /De az akkor tenyleg a francia/
Ne foglalkozz az elottem szoloval!
O tenyleg irigyel teged ugy ahogy irta!
Neked meg vannak almaid, fiatal vagy /16, mint irtad/,
o valoszinuleg egy belekeseredett nyelvtanar, akinek mint irta az 5 ev egyetem utan sem jott be az elet!
En is kezdo csoportban kezdtem a nyelvtanulast majd egyszercsak megcsinaltam a felsofokut! : )
Valoszinuleg ha ilyen tanar tanitott volna, mint az elottem szolo az eletben nem jutottam volna el oda, ahol most vagyok!
Ugyhogy sok sikert neked a tovabbiakban!
Ha nyelvet akarsz oktatni, teljen benne nagyon sok oromed......
Neked aztán érdekes adottságaid vannak, hogy - micsoda véletlen - éppen mindennek az ellenkezője igaz.
Te nem tudtad, hogy a nyelvtanári foglalkozás diplomához van kötve? Nagyon tájékozatlan vagy. Egy felsőfokú nyelvvizsga nyelvtudásról ad bizonyítványt, nem pedig didaktikai-módszertani tudásról, ami nélkül az oktatás dilettantizmus. Persze, amiről az ember életében nem hallott, az nem is hiányzik neki. De nem tartanám tisztességesnek, ha vitatkoznék veled, mert úgy látom, ez a terület neked tabula rasa.
"o valoszinuleg egy belekeseredett nyelvtanar, akinek mint irta az 5 ev egyetem utan sem jott be az elet!"
Én ilyesmit nem írtam, ezt meg honnan veszed? Ha angolból felsőfokú nyelvvizsgád van, akkor miért nem érted meg azt sem, ami magyarul van leírva. Ilyen egyszerű mondatokat hogyan lehet ennyire tévesen értelmezni? Most már megértem, hogy a magyar diákok miért olyan gyengék szövegértésében a saját anyanyelvükön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!