Álmodozzunk kicsit xD! Ha születésed előtt kiválaszthattad volna hogy hova születsz akkor melyik ország lenne az?
Én ha tehettem volna akkor nem születek még vagy 100-150 évig meg ugyanis ez a világ nagyon rossz. Az elmúlt 50-100 évben jóformán feléltük a bolygót és tönkretesszük lassan élhetetlen földgolyó lesz:"(
150év múlva meg már reméljük minden rendbe jön.
Persze vannak csodálatos helyek ottvan tibet svájc hawaii bahamák stb
1. hely : Nagyon szeretem a magyar nyelvet, tényleg gyönyörű, úgyhogy első helyen akkor is hazánk állna :D
2. hely: Svájc. Gyönyörű, és kib.szottul jól élnek, még természeti katasztrófáktól sem kell tartaniuk... :S Az a beszédnek nevezett krákogás viszont borzalom...
(3. Japán, egyrészt ugyanazért mint Magyarország, mert (számomra) nagyon szép a nyelv, és (sajnos) sokkal közelebb áll hozzám a (beteg :D) kultúrájuk és a mentalitásuk, mint a magyar... Ami még mellette szól, hogy meseszép helyei vannak, engem ugyanúgy lenyűgöznek a zsúfolt betondzsungeleik, mint például a kertjeik. (Igaz, élőben talán sose lesz hozzájuk szerencsém). Ami miatt mégis zárójelbe került, hogy annyi baj éri szegényeket, hogy akármennyire is csábító, inkább megelégszek egy hozzám kevésbé közel álló, de biztonságos hellyel. De ha nem kellene állandóan attól rosálnom, hogy mikor áraszt el a cunami, illetve mikor lep meg a sors még egy kis atombajjal, akkor igen nehéz volna a döntés :D)
L/19
Svájcnak nem kell természeti katasztrófáktól tartaniuk? :) Ha így olvadnak tovább a gleccsereik, nem lesz ivóvizük. Ebből a szempontból az egyik legveszélyeztetettebb európai ország :P
Am én is Magyarországon, ha itt nem lehet, Horvátországban, de a háború után.
> a nyelve alapján is érdekelne meg persze kinézetre.
Te se születtél jó helyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!