11/15 A kérdező kommentje:
Please call Stella. Ask her to bring these things with her from the store: Six spoons of fresh snow peas, five thick slabs of blue cheese, and maybe a snack for her brother Bob. We also need a small plastic snake and a big toy frog for the kids. She can scoop these things into three red bags, and we will go meet her Wednesday at the train station.
2011. szept. 3. 14:52
12/15 anonim válasza:
Tűrhető, bár én nem sokat értettem meg belőle, mert az én fülemnek nem elég tagolt.
13/15 anonim válasza:
A hangokat kiválóan formálod, de monoton és tagolatlan a beszéded.
14/15 anonim válasza:
Mielőtt meghallgattam volna, azt hittem, biztos szar lesz, de elismerem ez tényleg elég jó. Az r-jeid tényleg AmE-re hajaznak inkább, azokat dolgozd le és kész a tökéletes Queen's English. Az intonációd nagyon jó, ezt a legnehezebb elsajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!