Mit jelent az, hogy lator?
Köszi szépen!
Ha valaki tud még mondani más megfelelőjét, akkor örömmel várom.
Egy leányzó mondta rám ezt tegnap este, és nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogy érthette!:))
Így már értem! Azért mondhatta rád, mert tudta hogy van csajod és mégis vele kezdtél ki! Hát az ilyet én sem szeretem! Ilyenkor tudod... meg van a vélemény! Mert ilyenkor a nők azt gondolják: nah, van csaja aztán velem kezd ki... ha velem járna akkor meg lehet más csajjal is kikezdene!
Ha már nem szereted a barátnődet, egyértelmű hogy szakíts vele, és ha ezt a másik lány is megtudja, hogy szabad vagy, másképp áll majd hozzád!
A barátnőddel meg legyél őszinte mondd el neki, hogy már nem érzed azt amit kéne... Biztos szenvedni fog egy darabig, de ha már tudja hogy nem szereted akkor nincs miért veled lennie! És meg fogja érteni! Vagy nem... Attól függ milyen tipus! :)
Most találtam meg ezt a kérdést. A Bibliában (ill. ez itt egy kis meseszerű elbeszélés a Bibliából) ez áll:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!