Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az, hogy lator?

Mit jelent az, hogy lator?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Garember, rossz, gonosztevő. Most ennyi jut eszembe, de lehet még sok szinonímája.
2009. ápr. 18. 10:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Ha valaki tud még mondani más megfelelőjét, akkor örömmel várom.

Egy leányzó mondta rám ezt tegnap este, és nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogy érthette!:))

2009. ápr. 18. 10:33
 3/6 anonim válasza:
96%
A lator nálunk azt jelenti, mint amikor a nőkre mondják azt hogy - K...va! Mindenkivel kikezd, aztán lefekszik velük, aztán persze semmi komoly! Sok ilyen latorral volt már dolgom és persze, csak szívfájdalom maradt utána! Te mit csináltál ha megkérdezhetem??? :)
2009. ápr. 18. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁ lol épp 20perce mondta egy ismerősöm ezt a jelentését, amit te írtál! Igazából kicsit elhamarkodottan mondta ezt nekem! Van egy b.nőm, aki régen megcsalt. Most újra együtt vagyunk, de már én nem szeretem, ellenben azzal a leányzóval, akivel tegnap este találkoztam. Még nem történt semmi komoly köztünk. Szóval nem vagyok lator...és nem is akarok az lenni!:))
2009. ápr. 18. 11:33
 5/6 anonim válasza:
90%

Így már értem! Azért mondhatta rád, mert tudta hogy van csajod és mégis vele kezdtél ki! Hát az ilyet én sem szeretem! Ilyenkor tudod... meg van a vélemény! Mert ilyenkor a nők azt gondolják: nah, van csaja aztán velem kezd ki... ha velem járna akkor meg lehet más csajjal is kikezdene!

Ha már nem szereted a barátnődet, egyértelmű hogy szakíts vele, és ha ezt a másik lány is megtudja, hogy szabad vagy, másképp áll majd hozzád!

A barátnőddel meg legyél őszinte mondd el neki, hogy már nem érzed azt amit kéne... Biztos szenvedni fog egy darabig, de ha már tudja hogy nem szereted akkor nincs miért veled lennie! És meg fogja érteni! Vagy nem... Attól függ milyen tipus! :)

2009. ápr. 20. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Most találtam meg ezt a kérdést. A Bibliában (ill. ez itt egy kis meseszerű elbeszélés a Bibliából) ez áll:

[link]

2015. jún. 18. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!