Ezt h forditanatok? ANGOL
Figyelt kérdés
im not my own,its not my choice
en nem a magame vagyok,ez nem az en valasztasom(?)
2011. júl. 5. 23:21
1/10 A kérdező kommentje:
ja meg:be afraid of the lame,they will inherit your legs
2011. júl. 5. 23:24
2/10 anonim válasza:
Milyen szövegkörnyezetben van ez a mondatrész?
3/10 anonim válasza:
Nem vagyok a magam ura, ez nem az én döntésem.
Félj a bénáktól, ők fogják örökölni a lábaidat. xD
4/10 A kérdező kommentje:
regina spektor: apres moi :) dalszoveg:)
2011. júl. 5. 23:32
5/10 anonim válasza:
Basszus, amint elolvastam az első sort a kérdésedből, éreztem, hogy kezdek bizseregni belül... bearanyoztad az estémet, imádlak, imádlak, Regina Spektor egy istennő. :D
Áááá, és kiírsz kérdést amiben az egyik legjobb dalából (mondjuk minden dala jó) idézel!
Amúgy itt le van fordítva ez a dal: [link]
(És mellesleg ezt a blogot én csináltam anno, de ez most nem is reklám, hisz a kérdésedre vonatkozik. Mehheh.)
6/10 A kérdező kommentje:
waaaah meg egy regina spektor rajogo :))) enis imadom! es koszii <3 te is bearanyoztad az enyemet ;)
2011. júl. 6. 00:20
7/10 anonim válasza:
Fuuu, most nagyon hülye vagyok, de megkérdezhetem hogy hány éves vagy és fiú-e vagy lány, és hogy honnan ismerted meg? :D Csak nagyon érdekel mert ritkán látni magyar személyt aki ismeri. <3
8/10 A kérdező kommentje:
lany vagyok,14 eves es naaagyon nagyon szeretem a zenet,kb gyujtom :D szoval ha van vmi film,amiben nagyon megtetszik egy szam akkor muszaj megkeresnem :) es a 500 nap nyarbol ismertem meg,a kedvenc jelenetem alatt jatszottak a hero of the story cimu szamat :)
2011. júl. 7. 13:48
9/10 A kérdező kommentje:
te?:)
2011. júl. 9. 00:09
10/10 anonim válasza:
15/f, én már az 500 nap nyár előtt ismertem, de örülök, hogy így feltűnik embereknek Regina. További jo ismerkedést vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!