Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná nekem ezt valaki?...

Lefordítaná nekem ezt valaki? (Angol)

Figyelt kérdés

App-Domain could not be created. Error: 0x80131902

Mike Stone tonight came across an interesting issue, not with rainbow, but an issue nonetheless.

When he downloaded and went to run Rainbow 2.0 He came accross the following message

"Failed to execute request because the App-Domain could not be created. Error: 0x80131902"

Basically, this happens on first time 2.0 runs sometimes, not sure why, but the following seems to fix the problem. My suspicions and research lead me to believe it has to do with web servies referenced. To fix it, try the following....

With a command window, get to the latest version of .net under

C:\Windows\Microsoft.Net\Framework\

Now run the following command: "net stop w3svc" to stop web services.

Then use "aspnet_regiis.exe -ua" to uninstall all instances of ASP.NET from IIS.

Follow with "aspnet_regiis.exe -i" to install ASP.NET into IIS.

Now restart web services with "net start w3svc".

2011. jún. 20. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
92%

Az App-Domaint nem lehetett létrehozni. Hiba: 0x80131902.

Mike Stone ma este találkozott egy érdekes üggyel, ugyan nem a Rainbow-val kapcsolatban, de mindenképp érdekes.

Mikor letöltötte és futtatni akarta a Rainbow 2.0-át, ezzel az üzenettel találkozott:

"Nem sikerült teljesíteni a kérést mert az App-Domaint nem lehet létrehozni. Error: 0x80131902"

Alapvetően ez akkor szokott néha megtörténni, amikor 2.0 elindul, nem tudom miért, de a következőktől úgy tűnik, hogy megoldódik a probléma. A feltételezéseim és a kutatásom arra a hitre vezettek, hogy nincs köze a webes szolgáltatásokhoz. Hogy megoldd, próbáld ki ezt:...

Egy parancsablakban menj a .net legújabb verziójához, amit

C:\Windows\Microsoft.Net\Framework\ alatt találsz.

Most futtasd a következő parancsot: "net stop w3scv" hogy leállítsd a webszolgáltatásokat.

Majd használd az "aspnet_regiis.exe -ua"-t, hogy uninstalláld az összes fajtáját az ASP.NET-nek az IISből.

Ezután jöjjön a ""aspnet_regiis.exe -i", hogy installáld az ASP.NET-et az IIS-be.

Majd indítsd újra a webszolgáltatást a "net start w3svc"-tal.

Monnyuk, nem nagyon vagyok számítógépguru, de gondolom érthető. :D

2011. jún. 20. 22:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, tökéletesen érthető.
2011. jún. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!