Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez az angol mondat?...

Mit jelent ez az angol mondat? Szó?

Figyelt kérdés

this picture is so funny, two little calfs in a heart.

Egy szíves képről van szó, ahol 2 bagoly ül a szívben, de mit ért CALFS alatt?? nem értem.:( Kérlek titeket, hogy aki tud, az segítsen! Nagyon szépen köszönöm! Sziasztok!:)

2011. máj. 23. 18:53
 1/5 anonim válasza:
Calf (többesszámban:Calves, nem "Calfs")= Borjak, Kölykök
2011. máj. 23. 19:01
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) de ez, hogyan jön össze a baglyokkal?
2011. máj. 23. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugy latom iroja nem angol anyanyelvu. Szserintem a bagoly csemeteket hivja "calfoknak". De a bagoly gyerekek angolul owlets.
2011. máj. 24. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) Sokszor teszek fel kérdéseket angol nyelvvel kapcsolatban, és Te már vagy kismilliószor segítettél nekem, hosszabb leveleknél is javításban, tényleg nagyon szépen köszönöm, rendkívül hálás vagyok, és csak ámulok-bámulok, hogy még van ilyen ember aki ennyire segítőkész, és hajlandó átadni a tudását másoknak! Számomra ez lenyűgöző!!:) Köszönöm, minden jót kívánok neked, szia!
2011. máj. 24. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:
En is koszonom az elismeresedet. Hidd el, nagyon szivesen irom meg amit tudok, mert en is szeretek tanulni.
2011. máj. 25. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!