Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A német vagy az angol nyelvet...

A német vagy az angol nyelvet találod szebbnek?

Figyelt kérdés

Hallod mind a két nyelvet. Melyiket találod szebbnek?

Képtelen vagyok dönteni.

2 éve tanulok angolt. Németet 1 hete kezdtem el az interneten tanár nélkül, egyedül..és nézek németül egy filmet, folyamatosan, már tudom fejből, hogy majd tanulás közben ismerősek legyenek a szavak, és könnyebben emlékezzek rájuk. D aztán meghallgatok angolul egy számot, és valahogy előkelőbbnek tűnik..de a német viszont olyan különleges, izgalmas, nehéz, nem is tudom..

2011. máj. 20. 15:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

ANGOL!

A német Európa legrondább nyelve!

2011. máj. 20. 21:49
 22/26 A kérdező kommentje:
Érvek!:) Hallok érveket.: D
2011. máj. 20. 21:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem szebb a másiknál, mindkettő ugyanolyan csúnya. Bár az angol esetében túlzás hogy csúnya, annyira nem tetszik. Egyedül a brit dialektusok némelyik az, amiben találok egy keveset abból a híres brit eleganciából.
2011. máj. 20. 23:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik. A német köpködős, csúnya nyelv, raccsolós, az angol meg szerintem olyan parasztos, semmi elegancia nem tűnik ki belőle. Zenében elmegyeget, de simán beszéd közben borzalmas.
2011. máj. 21. 12:26
 25/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:28

Szomorodjál fejbe amiért lopod a szövegemet;)

2011. máj. 21. 22:38
 26/26 anonim ***** válasza:

"A német Európa legrondább nyelve!"

Még nem hallottál hollandot beszélni, igaz?

2011. máj. 22. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!