A német vagy az angol nyelvet találod szebbnek?
Figyelt kérdés
Hallod mind a két nyelvet. Melyiket találod szebbnek?
Képtelen vagyok dönteni.
2 éve tanulok angolt. Németet 1 hete kezdtem el az interneten tanár nélkül, egyedül..és nézek németül egy filmet, folyamatosan, már tudom fejből, hogy majd tanulás közben ismerősek legyenek a szavak, és könnyebben emlékezzek rájuk. D aztán meghallgatok angolul egy számot, és valahogy előkelőbbnek tűnik..de a német viszont olyan különleges, izgalmas, nehéz, nem is tudom..
2011. máj. 20. 15:10
21/26 anonim válasza:
ANGOL!
A német Európa legrondább nyelve!
22/26 A kérdező kommentje:
Érvek!:) Hallok érveket.: D
2011. máj. 20. 21:55
23/26 anonim válasza:
Szerintem egyik sem szebb a másiknál, mindkettő ugyanolyan csúnya. Bár az angol esetében túlzás hogy csúnya, annyira nem tetszik. Egyedül a brit dialektusok némelyik az, amiben találok egy keveset abból a híres brit eleganciából.
24/26 anonim válasza:
Egyik sem tetszik. A német köpködős, csúnya nyelv, raccsolós, az angol meg szerintem olyan parasztos, semmi elegancia nem tűnik ki belőle. Zenében elmegyeget, de simán beszéd közben borzalmas.
25/26 anonim válasza:
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:28
Szomorodjál fejbe amiért lopod a szövegemet;)
26/26 anonim válasza:
"A német Európa legrondább nyelve!"
Még nem hallottál hollandot beszélni, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!