A német vagy az angol nyelvet találod szebbnek?
Hallod mind a két nyelvet. Melyiket találod szebbnek?
Képtelen vagyok dönteni.
2 éve tanulok angolt. Németet 1 hete kezdtem el az interneten tanár nélkül, egyedül..és nézek németül egy filmet, folyamatosan, már tudom fejből, hogy majd tanulás közben ismerősek legyenek a szavak, és könnyebben emlékezzek rájuk. D aztán meghallgatok angolul egy számot, és valahogy előkelőbbnek tűnik..de a német viszont olyan különleges, izgalmas, nehéz, nem is tudom..
A magyar a legszebb, de a kettő közül az angol :D
A német egy ronda nyelv !
Ezt nem lehet szépség alapján vitatni, hiszen a szépség egy viszonylagos (relativ) valami. Kinek a pap, kinek a papné...
Pl. a magyar nyelvet sokan nagy kaliberű államférfi a kutyaugatáshoz hasonlította, pedig számomra nincs szebb.
Hallgass meg 1-2 német és angol zenét. Szerintem teljesen egyértelmű.
Ugyanakkor hazánkban sokszor annyi némettel találkozhatunk mint angollal, tehát ha nem esztétikailag akarok dönteni akkor már kétséges.
"Ezt nem lehet szépség alapján vitatni, hiszen a szépség egy viszonylagos (relativ) valami. Kinek a pap, kinek a papné..."
Ezért úgy tettem fel a kérdést, hogy melyiket találod szebbnek. Nem azt kérdeztem, hogy melyik a szebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!