Mit gondoltok az olasz nyelvről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 22:24
1/9 anonim válasza:
imádom a hangzását, de szerintem nincs akkora haszna mint az angolnak, németnek, spanyolnak vagy portugálnak, vagy valamilyen ázsiai nyelvnek. De gyönyörű nyelv.
2/9 anonim válasza:
La lingua italiana e' come la musica, e l'amo.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nagyon unszimpatikus.
És akárhányszor hallok olasz szót, mindig elborzadok, hogy mit műveltek a szép latin nyelvvel.
6/9 anonim válasza:
Szép nyelv,csak kissé komolytalan a hangzása. Túl lágy nekem.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon átlagos, sőt, inkább csúnya a hangzása, bár nekem az összes újlatin nyelv közül egyedül a román tetszik, úgy, ahogy. Ahogyan a többiek is mondták, monoton, unalmas.
8/9 anonim válasza:
Nemrég kezdtem el, és meg is fogom tanulni, de nekem a finn és a japán után egy kicsit unalmas...
9/9 anonim válasza:
Na valami hószéármándó diándzseló lepontozott mindenkit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!