Mit gondoltok? Lehet 2 naggyaból egyforma nyelvet tanulni egyszerre?
"Nyugott embernek ismernek akik ismernek, ezért szinte semmire nem leszek dühös."
Még szerencse, ugyanis épp most foglak kioktatni: nem nyugott, hanem nyugodt.
Tényleg megtanultál három nyelvet? Valahogy kétlem.
Hány barátod van? Nem sokan szerethetnek, ha állandóan csak oktatsz. (Ha körülnézel az Interneten alig van olyan ember, aki ne hibázna gépelésnél. Sok a gomb egymás mellett szorosan, és néha mellé nyom, refleXből tesz dolgokat. Én úgy szintén.) De ha tényleg kevés barátod van, tudok pár olyan embert, aki szívesen barátkozna veled. Főként olyan hm.. emberek, mint amilyen te lehetsz.
(Egy régi osztálytársam is ilyen volt. Ki lett közösítve, és... A lényeg, hogy voltak vele bajok.) Ne légy ilyen. Nem bántásból, de a legtöbb ember nem kedveli az ilyen stílust.
"Hány barátod van? Nem sokan szerethetnek, ha állandóan csak oktatsz."
Nem állandóan oktatok. Egyetlen hozzászólásban oktattam.
"(Ha körülnézel az Interneten alig van olyan ember, aki ne hibázna gépelésnél. Sok a gomb egymás mellett szorosan, és néha mellé nyom, refleXből tesz dolgokat. Én úgy szintén.)"
Ha gépelési hiba lenne, akkor mondjuk azt írtad volna, hogy "nyugotz". Gépelési hibákat akkor vétünk, amikor egy másik betűt nyomunk le, ahelyett, amit kellene, esetleg lehagyunk egy betűt, rossz billentyűt nyomunk le, rossz sorrendben nyomjuk le a billentyűket a kapkodás miatt. Nálad nem ez van. Ezek helyesírási hibák, és az "úgy szintén", valamint a kérdésben a "meg tanulom" szintén engem igazol. Gondolom most majd jössz azzal, hogy kapkodva írtál és véletlenül benyomtad a SPACE-t. Az, hogy nem ismered a mássalhangzótörvényeket, meg különválasztod az igekötőket nem a reflexből adódó hiba, ez azt jelzi, hogy magukkal a helyesírási szabályokkal nem vagy tisztában, valószínűleg ha kézzel írnál, akkor is elkövetnéd ezeket a hibákat. Vagyis amit te írtál, az egy üres, hazug kifogás.
"De ha tényleg kevés barátod van, tudok pár olyan embert, aki szívesen barátkozna veled. Főként olyan hm.. emberek, mint amilyen te lehetsz.
(Egy régi osztálytársam is ilyen volt. Ki lett közösítve, és... A lényeg, hogy voltak vele bajok.) Ne légy ilyen. Nem bántásból, de a legtöbb ember nem kedveli az ilyen stílust."
Egymás magánéletéhez semmi közünk. Elég vicces, hogy egy hozzászólásból próbálsz képet alkotni a személyiségemről, meg terápiákat állítasz fel nekem. Fiatal lehetsz.
szerintem először magyarul tanulj meg... de most komolyan, nem piszkálni akarlak. minden munkaadónál előny az idegennyelv-tudás, de ha meglátják, hogy magyarul sem tudsz helyesen írni, akkor eláshatod magad...
egyébként attól függ, melyik két nyelv az. pl. németet, hollandot lehet, nagyon hasonlítanak. de mondjuk franciát, oroszt már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!