Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez Growing older...

Mit jelent ez Growing older is no excuse for growing up?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 01:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Az idősebbé válás nem mentség a felnövésre?
2011. febr. 19. 01:27
 2/8 anonim ***** válasza:
nem szo szerint, mert ugy hulyen hangozna, azt jelenti, hogy az idosebbe valas nem mentseg a felnotte valashoz
2011. febr. 19. 02:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy értettem, na. :) Amúgy ez egy hülye mondat szerintem.
2011. febr. 19. 02:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég hülye mondat, mert kétértelmű (persze lehet, hogy ez szándékos). Elvileg azt jelenti, hogy az öregedés nem mentség a felnövésre, amiből az következik, hogy a beszélő szerint felnőni rossz dolog, és erre nem mentség, hogy öregszel. Valószínűbb, hogy fordítva érti: hogy a felnövést nem spótolhatod meg azzal, ha pusztán öregszel. Ez így értelmesebben hangzik, viszont akkor nagyon pongyolán használja az "excuse for" kifejezést (ami persze előfordul).
2011. febr. 19. 09:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez biztos hogy valami költői okoskodás, szóval azért nem világos...
2011. febr. 19. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem tok egyertelmu, arrol szol az idezet, hogy valami hulyen tini aki mar lassan betolti a 18-at, meg mindig ugy viselkedik mint egy 5 eves, es ugyan a kora szerint felnott, agyban egy kisgyertek, ezert nem hajlando pl elmosogatni :o)
2011. febr. 19. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Jaja, mint az utolsó írta. Én azért írtam hogy hülyeség. Tény, hogy attól hogy valaki már elmúlt 18, vagy már 30 is van, nem kell besavanyodni, de azért ha valaki felnőtt, nem árt, ha a gondolkodása, cselekedetei is tükrözik ezt.
2011. febr. 20. 00:14
 8/8 anonim ***** válasza:
A jelentese, valahogy igy, hogy "azert mert oregszunk, meg nem kell megkomolyodnunk." Nem kell elasnunk magunkat, ez egy olyan szolas.
2011. febr. 20. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!