Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hány nyelvet beszétek, hány...

Hány nyelvet beszétek, hány évesen?

Figyelt kérdés
Én 34Fvagyok. Magyar, angol, német, norvég, svéd, finn, román, spanyol, olasz, szerb/horvát nyelveket. És egy kevés ukrán, orosz szavat megértek. És még egy pár kínai szavat is.
tegnap 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Magyar, mint anyanyelvem.

2. Angol, amiből nemzetközi (Cambridge) C1-es nyelvvizsgám van, napi szinten használom.

3. Olasz, amiből nemzetközi (CILS) C1-es nyelvvizsgám van, napi szinten használom.

4. Spanyol, amiből nemzetközi (DELE) B2-es nyelvvizsgám van, most készülök a C1-re, elég gyakran használom.

Franciául és japánul értek egy keveset, beszélni csak minimális szinten tudok. Amint meglesz a C1-es vizsga spanyolból, a kettő közül belevágok valamelyikbe, utána a másikba. Izlandiul és oroszul szeretnék még megtanulni, azokból csak pár kifejezést és szót ismerek jelenleg. Latinul tanultam még az egyetem, de az inkább passzív tudás, inkább csak megértem (amiben az olasz sokat segít).

(Ha ez számít, tudok hieroglifákkal és magyar rovásírással is írni. :D)

24/N

ma 00:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdező, te magyarul se tudsz rendesen írni. :D Egy egyszerű mondatod is tele van hibákkal... Ha a többi nyelven is ennyire tudsz, akkor egyiket se beszéled érdemi módon, legfeljebb habogsz.
ma 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!