Injektoros fecskendezésű, gyárilag beszetelt LPG-gázos autóval van félnivalóm?
Használt autó vásárlás előtt állok. Amit kinéztem, viszont benzin/gáz üzemű. Gyárilag beszetelt, injektoros fecskendezésű.
Szerintetek ez nagy baj? Tönkreteheti a motort? Nagyon picit kevesebb a fogyasztása?
Én most vettem egy utólag átalakított benzin/gázost, elvileg ezeknek kellene kötelező gázszemlén részt venni, meg úgy műszakiztatni.
Ehhez képest ennél az autónál repedezett volt az összes gázcső, a tulaj szerint rángatott a motor, nem is csodálom....
Elvileg a gáz jobbat tesz a motornak, meg kb 30 ezer km után visszahozza az árát az utólagos beszerelésnek(kb 2-300 ezer forint)
230-ért tankolsz kb, kicsit nagyobb a fogyasztás, meg kicsit gyengébb, de ez olyanoknak való, akik minél olcsóbban akarnak autózni.
Mondjuk én ezt úgy látom, hogy az utólag beszerelt gázrendszer miatt akik nagyobbat szeretnek szpni.
A fogyasztása több, de a gáz olcsóbb.
Gyárilag gázos autótól nincs félnivalód.
Köszönöm. A műszaki vizsgán kell valami extra költséggel számolni, ha gázüzemű az autó??
Annak többé kerül a műszaki vizsgája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!