2/32 anonim válasza:
Azt tekintheted nehezebbnek, amelyiket csak akarod.
3/32 anonim válasza:
C1 felett az angol lesz nehezebb. Addig, mint #1.
4/32 anonim válasza:
A német az elején nehezebb, de könnyebb lesz. Az angol meg pont forditva.
5/32 anonim válasza:
A német, mert semmi logika nincs benne. Minden szóhoz külön meg kell tanulni a névelőjét és a többes számát, minden igéhez a kétféle múlt idejét, és minden szabály alól a szavak többsége kivétel.
6/32 anonim válasza:
4: De mitől lesz az angol nehezebb egy ponton túl?
7/32 Thunderfairy válasza:
Én is úgy tudom ahogy a 4-es mondja. A német előszőr nehéz de ha azon átmész akkor már könnyű lesz. Az angol meg fokozatosan egyre nehezedik.
8/32 anonim válasza:
Németben ugye ott van, hogy minden főnévnek van neme és ráadásul ezt ragozni is kéne és ehhez jön a melléknév meg a névmások, amik szintén ettől függően alakulnak. Az igéknek is több alakja van, mint angolban. Viszont a szabálykövető.
Nem tudom az angolnál, hogy miért nehezebb, de a tippem az lenne, hogy kevesebb szabályosság van benne, sok az olyan dolog, hogy hiába az lenne a logikus, nem úgy szokták mondani lesz rá a válasz. Egyébként a kiejtésében is gyakori, hogy oké, de.. van is rá egy manusz, öcsém szokta a videóit küldeni.. asszem bird, bread, beard vagy hasonló szavak voltak benne.
9/32 anonim válasza:
*Az igéknek is több alakja van, mint angolban, viszont szabálykövető.
10/32 anonim válasza:
"sok az olyan dolog, hogy hiába az lenne a logikus, nem úgy szokták mondani lesz rá a válasz"
Hát ja, kb. ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!