Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tulajdonképpen mit jelent a...

Tulajdonképpen mit jelent a "Sieg heil"?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 18:48
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
2015. máj. 5. 20:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis lesznek követői és ellenzői. Egyik fél sem tudja elnyomni a másikat kellőképp. Hiába a mocskolódás és az anyázós, meg haldoklós szöveg. Annyira primitív. Szóval egyes emberek hozzászólásain csak röhögni és szörnyülködni tudok hogy se írásjelet, se normális indoklást nem tud felmutatni, csak káromkodni. Az olyan emberek a szememben teljesen leszerepelnek, még akkor is ha ugyanaz a véleményük mint nekem.

Hitler már halott, hogy hol van most azt senki sem tudja, vesztett, ez van, elcseszte. Emlékszem vállalkozás ismeret órán oktatták hogy sokszor az alkalmazott okosabb a főnöknél, valahogy Hitler és az alárendeltjei is ilyenek lehettek, ha a "vezér" hallgat néha a tábornokokra, akik már nagyobb tapasztalattal rendelkeztek akkor lehetett volna esélye akár a szovjet fronton is. De a nagy megtorpanás miatt a szovjetek jobbnak bizonyultak. A háborúnak vége, aki akarja benyeli a sok marhaságot amit a média ránktuszkol és van aki olvas a történelemről igazi normális szakmai könyveket, elbeszéléseket, túlélők történeteit. Valamint felmegy youtubre, vagy egyéb videomegosztókra, néz korabeli filmfelvételeket, beszédeket, cstajeleneteket, azokból is sokat lehet tanulni. A könyvekből össze lehet vetni egyes kiadásokat, meg lehet nézni melyik író mit mer a témával felvállalni és mennyi ellentmondást ír le. Volt nem egy könyv amiben elég félrevezető ellentmondásokat tapasztaltam, és ezáltal az író sem tűnt már annyira hitelesnek. Vagy csak egyszerűen nem merte az adott témát propagandával dícsőíteni, vagy épp elnyomni teljesen, ki tudja.

Egy biztos a hollywoodi filmeknek nem szabad hinni. Vannak benne történelemhű jelenetek, történetek, de egy adott filmet képesek keményen a nézettség érdekében túlformálni. Legyen a téma akár Hitler, akár Sztálin.

Ami pedig a mai rendszert tekinti, rettenetes, kizsákmányoló, elnyomó és azt kell mondjam csendes de egyben erőszakos és manipulatív. Hogy régen milyen volt nem tudom, de Európa szét van szabdalva, meg van osztva és sosem lesz nagyhatalom. Régen az egységes erős európa volt a cél, amit meghiúsított a másik fél. Nyilvánvaló hgoy biztonságosabb lenne ma és sokkal tisztább, kevésbé környezetszennyezőbb a kontinens és még talán ez Ázsiára is kihatna, de ebből csak évtizedek, sőt talán évszázadok kellenek hogy megvalósuljon.

Csak azért írtam most ide a véleményem, mert láttam hgoy nagyon megy a személyeskedés és az okoskodás.

A Sieg Heil pedig tudtommal azt jelenti Éljen a Győzelem, Előre a Győzelemért. (csak hogy ne térjek ki nagyon a válaszadás alól). A szent győzelem elég érdekes volna, mert a Heil Hitler nem hiszem hogy Szent Hitlert jelentene, mert Hitler nem volt szent az tuti, de hülye sem.

2016. júl. 12. 14:39
 23/24 anonim válasza:
"Éljen a győzelem!"
2017. szept. 1. 18:47
 24/24 anonim válasza:
8%
Wir müssen die Juden ausrotten!
2017. okt. 8. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!