Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit is jelent tulajdonképpen...

Mit is jelent tulajdonképpen a mizujs vagy mizu?

Figyelt kérdés
Úgy értem, én eddig azt hittem, hogy a jelentése Mi újság?. Mostanában azonban idegenek is mondják nekem ismerkedésképeen vagy mi. Ilyenkor mit válaszoljak?
2010. júl. 19. 20:28
 1/9 anonim válasza:
97%
igazából szerintem a mizujs a "mi az újság?" kifejezésből jött.. manapság viszont mindenki hozzáteszi a köszönéshez. ami sztem tiszta hülyeség, úgysem érdekli mi van velem
2010. júl. 19. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnan jött, nem értem, miért baj, ha valaki érdeklődik. Régen a hogy szolgál a kedves egészsége és hasonló frázisok voltak az elterjedtek. Az se érdekelte a kutyát sem.
2010. júl. 19. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha ismerkedés képpen mondják, hogy "mizu", akkor mondd nekik, hogy "krobár."
2010. júl. 19. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sajnáatos, hogy általában úgy értelmezik, hog úgysem érdekel, stb., ha én ezt kérdezem valakitől, azt csak akkor teszem, ha tényleg érdekel, ha eg nem érdekel, akkor hozzá sem szólok...Tényleg a "Mi az újság?" ból lett "Mi'zújs'?".
2010. júl. 19. 20:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket.

Akkor mit válaszoljak?

2010. júl. 19. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vad idegen írja akkor úgy fogom hogy tényleg csak udvariasságból vagy nem tud mit írni. Ismerősnek meg tényleg érdekel mi van vele. Írd az hogy semmi különös, ilyenek
2010. júl. 19. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
20:38 ezt nem értem:/
2010. júl. 19. 21:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. júl. 20. 16:06
 9/9 anonim válasza:
21%
megb*szlak izombol zuhanyzás után
2013. dec. 22. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!