Valaki megírná ezt a levelet nekem angolul?
Üdv!
Kedves Steam Support! Köszönöm segítségeteket, amit a karakterem feltörésekor nyújtottatok, de ezzel még nem oldódott meg teljesen a problémám. Kiderült ugyanis, hogy nem csak ellopták a profilom, de még csaltak is vele, így a VAC kitiltott a szerverekről, és amiatt írom ezt a levelet, hogy megkérjelek benneteket oldjátok fel a tiltásomat, mert nem én csaltam, és soha nem is használtam ilyen programokat.
Előre is köszönöm segítségeteket!
UI.: Nagyon-nagyon megköszönöm annak aki ezt a szöveget lefordítja nekem, mert baromi fontos lenne. Lehet, hogy kissé nehéz a szöveg, de nagyon kellene. Előre is köszönöm, és ilyen google fordítós szövegeket nem kérek :)
Dear Steam Support,
I want to thank you for your help you provided me in getting my character back. However, my problem, unfortunately, has not been solved completely.
It turned out, my account has not only been stolen, but even used for cheating, so now I'm banned from VAC servers. I'm writing to you to ask you to make my character available again, because I didn't cheat and I've never even used such executables.
Thank you for your help in advance!
I'm writing to you to ask you to make my character available again -> ez elég körülményes, de Istennek nem jut eszembe, hogy mondják az angolok hogy "feloldani a tiltást". Mindenesetre, a lényege ugyanaz így is és szerintem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!