Valaki tud jól angolul? Ezt a kis levelet kellene lefordítani.
Segítségeteket szeretném kérni mert én nem tudok jól angolul.
Régen barátnőm beregisztrált egy külföldi oldalra (amit a nevemre kiad a google!)és vannak fent tinédzserkori képeim és idióta bemutatkozás. Sajnos nem tudok belépni, hogy töröljem így levelet kell írnom nekik. Nagyon fontos lenne törölni, mert megkezdtem a felnőtt életem, nem szeretném ha a főnökeim ezeket a butaságokat látnák.
Tehát ezt a levelet kellene angolra lefordítani, kérem csak az írjon aki tud angolul fordítóprogrammal semmire sem jutok, hiszen sokszor marhaságokat ír ki.
:
Kedves xy!
Segítségüket szeretném kérni, mert van önöknél egy profilom amit sürgősen törölni szeretnék.
Erről lenne szó: (ide majd én belinkelem az oldalt)
Sajnos nem emlékszem a jelszavamra és arra sem milyen e-mal címmel vagyok regisztrálva. Az e-mail cím valószínűleg már nem is él.
Ezért arra gondoltam mellékelem a személyi igazolványom másolatát.(2 fotó) Ez a bizonyíték, hogy én vagyok a valódi xy. Nézzék meg a nevem, a lakhelyem, a születési dátumom.
Kérem töröljék a profilom a képekkel, a videókkal és minden egyébbel együtt. Hálásan köszönöm.
Tisztelettel: xy
NAGYON ÖRÜLNÉK HA VALAKI SEGÍTENE NEKEM, MERT RÉGÓTA SZERETNÉM MÁR MAGAM TÖRÖLNI ERRŐL A BUTA OLDALRÓL.
Már írtam nekik magyarul, hátha... de visszadobták, hogy angolul írjam le mert így nem tudnak segíteni.
Előre is köszönöm ha valaki segít.
Szép reggelt kívánok! :)
Dear ...
I would like to ask for your help because I've got a profile at your site which I'd like to delete urgently.
This is it. (...)
Unfortunately I don't remember my password and the e-mail address I registered with. Most probably, the e-mail address doesn't exist any more.
That's why I enclose a copy of my ID card (2 photos) in order to prove that I am the real person. Have a look at my name, address, date of birth.
Please delete my profile with the pictures, videos and everything.
Thank you in advance for your assistance.
Yours:
...
Neked is szép napot, majd írd meg priviben, hogy sikerült-e törölni. De biztos, hogy jó ötlet a személyi igazolvány másolatodat mellékelni? Ki tudja, hogy élnek vele vissza ismeretlen emberek.
Szia
Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél és lefordítottad nekem.
Közben rájöttem csak hétfőn tudom lefotózni, így valószínűleg hétfőn este küldöm el a levelet.
Majd megírom mit válaszoltak, sikerült-e a dolog.
Hát remélem, hogy nem lesz semmiféle visszaélés. A személyi számot ki szoktam takarni a többit meg úgyis tudják, mert az adatlapjukon is ki van töltve.
Nem tudom ha csak úgy írnék nekik törölnék-e... sanszos, hogy nem hiszem se jelszó se e-mail cím semmi.
Kíváncsi vagyok sikerül-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!