Milyen nyelv ez és miről van benne szó? Lefordítaná valaki?
Figyelt kérdés
pasama
pasama
ande trobundanas te kerulisma dilla
ande trobus te kerulis ame
kadala a mare site an
kadej
klado aba tu
na prema
Amint látjátok ez valami párbeszéd, de rendkívűl sokat segtenétek a fordítással!Előre is köszönöm!
2011. jan. 30. 10:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem valamelyik cigány nyelv, de lefordítani nem tudom.
2/8 anonim válasza:
Valamelyik szó kancát jelent indonézül a webfordító szerint. :D A site pedig weboldalat.
3/8 anonim válasza:
A webfordító nyelvfelismerője szerint svéd, de lefordítani csak pár szót tudott belőle, úgyhogy valószínűleg nem az...
4/8 anonim válasza:
Ez biztos nem svéd. Én valamilyen indiai nyelvre tippekel.
5/8 anonim válasza:
Leginkább valami indiai nyelv lehet, és mivel azokat nem latin betűkkel írják, így a gépi fordítás és keresés is elég reménytelen.
6/8 anonim válasza:
Svéd a nagy lóf*szt :DDDDDDD
A latin nyelvekre emlékeztet az eleje (spanyol, portugál), de nem az, a vége pedig szláv nyelvekre hasonlít.
7/8 anonim válasza:
Nem szláv, nem latin, hanem valamilyen kalderás cigány nyelv.
8/8 anonim válasza:
Van benne par szo ami romanul van. A Tamil nyelvbol is van belole. Megnezve egy biblia forditast ciganyul, sok szot tartalmaz. Tehat cigany nyelvre tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!