Mi a véleményed az olasz nyelvről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 18:00
11/24 anonim válasza:
ma 16:53
Az eredmény pedig egy, a vasúti kocsik zörgéséhez hasonló trattaratta tettómettó kojjómojjó pittitutti hangzás.
12/24 A kérdező kommentje:
akkor melyik nyelved szereted?
2011. jan. 13. 18:40
13/24 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy a francia szép számomra, csak azt, hogy beszélek franciául :D
14/24 anonim válasza:
Nekem a kedvenc idegennyelvem, de ez azért van, mert ezt tanultam meg először és ez nyitotta meg a kaput az újlatin nyelvek irányába.
15/24 anonim válasza:
tegnap 18:40
orosz, finn, portugál, walesi, svéd - na, ezek a szép nyelvek.
16/24 A kérdező kommentje:
12:43
ízlések és pofonok...
2011. jan. 15. 09:33
17/24 anonim válasza:
Szerintem szép nyelv, nekem pont amiatt jön be hogy olyan temperamentumos:))
18/24 anonim válasza:
112:43-al teljes mértékben egyetértek, bár az orosz helyett az én szavazatom még a koreaira és az ír (gael) nyelvekre esik:)
19/24 anonim válasza:
hogy lenne már az olasz köpködős és monoton? :DD
amúgy én nagyon imádom
20/24 anonim válasza:
Hát nézd, mindenkinek máshogy hangzik:D Egy tonális kínaihoz vagy egy szinte éneklő svédhez képest bizony monoton :) (a svéd is tonális bizonyos mértékig végülis:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!