Mi a véleményetek a olasz nyelvről, és tanulásáról?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 18:04
1/4 anonim válasza:
Hát, én négy évig tanultam gimiben, de nem mondanám nehéznek, a felépítése nagyon hasonlít az angolhoz, de ez annyival nehezebb, hogy itt ragozni kell az igét, 66 féle igeidő van, sok a kivétel és a mondatot mindig rendezni kell a melléknév formája szerint. De ha ráérzel akkor nem nehéz, plusz ha egy olasszal beszélsz őt nem zavarja ha rosszl mondod de érti:)
2/4 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Mindenki úgy odavan érte, meg hogy mennyire szép. Szerintem nem. Sőt még túl hasznosnak sem mondanám, csak ha oda mész nyaralni, akkor tudsz fagyit kérni olaszul.
3/4 anonim válasza:
Elég könnyű, közepesen hasznos, közepesen csúnya nyelv szerintem.
4/4 anonim válasza:
Nekem se teszik.Se az olasz nyelv,se az olasz mentalitás,de még az olasz pasik sem.Biztos valami földönkívüli vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!