Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A francia nyelv alapfokú...

A francia nyelv alapfokú elsajátítása abszolút a nulláról indulva, "hobbiból", mennyi idő alatt lehetséges autodidakta módon? Ez nyilván attól is függ, hogy naponta pl. 6 vagy fél órát fordít rá az ember, de nektek mennyi idő volt?

Figyelt kérdés

Egyetlen ismerősöm sincs, aki beszélne franciául.

Nem cél a nyelvvizsga, hanem szép, érdekes ez a nyelv.

Ha egyszer eljutnék Franciaországba (nem dolgozni, hanem megnézni az országot - vagyis egy részét), ott érne ez valamit, vagy az alapfok nagyon kevés?

nov. 20. 05:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nap fél óra tanulással én 6-7hónap alatt megtanultam a nagyon alap dolgokat. Duolingot tudom ajánlani ő segít az alapokat megtanítani jól, viszont az nyelvvizsgához a jövőben nem lesz jó.
nov. 20. 06:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Itt élek, túristaként elboldogulsz egy alap valamivel mint mindenki minden országban azzal a minimális angol tudásával. Napi fél óra/ 1óra kb ha annyit rászánsz megtanulsz pár szót kifejezést stb, nyelvtani részt szerintem valaki magyarázza el neked mert elég érdekes az egész ragozás stb.
nov. 20. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!