Python vagy R, amihez több segítség (videók, anyagok) van a neten, ha valaki autodidakta módon szeretné hobbiból elsajátítani? Illetve melyik felhasználó barátabb?
Köszönöm szépen az első válaszolónak.
A második válaszadónak is köszönöm, de hozzátenném, hogy atól, mert teletűzdeli magasságos szakmai szavakkal a válaszát, attól még nem lesz több vagy jobb, mint mások mégha szakmailag magas szintet is képvisel.
A kérdésem elsőkörben arra irányult, hogy miben kezdjek el gondolkodni és még az is lehet, hogy nem "autodidakta" lesz belőle.
Zárásként még ehhez annyit tennék hozzá, hogy fogalmad sincs, hogy melyikkel milyen "barátságban vagyok" jelenleg és hogy honnan-hová szeretnék eljutni. De köszönöm, ez is egy válasz, biztos a jó szándék vezérelt vele téged:)
Köszönöm szépen :) Megnézem a videókat.
Elsősorban adatvizualizációhoz szeretném használni. Mindkettőből alap dolgokat már tudok, de úgy döntöttem, hogy újra felépítem a "kesze-kusza" tudásomat logikus lépésekben, de csak az egyikbe tennék nagy energiát, úgy hatékonyabb.
Akkor a Python lesz a kiválasztott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!