Mi a gimmick/gimmicky magyar megfelelője?
Figyelt kérdés
Megvan a szó jelentése, de nem tudom hogyan lehetne magyarul egy szóval ugyan azt a jelentést kifejezni.jún. 29. 00:15
2/6 anonim válasza:
Propaganda , propaganda fogás .
Többek között ezt jelenti .
4/6 A kérdező kommentje:
Több jelentése is van, én nem pont erre gondoltam. Akkor írok egy konkrét példát, Amikor egy telefonban van egy felesleges funkció például a Samsungban a 100x-os zoom, erre szokták azt mondani hogy gimmick/gimmicky funkció, mert inkább mutagatásra, játékra szolgál mint hogy egy hasznos legyen, ilyen esetben hogyan lehetne fordítani?
jún. 29. 09:13
5/6 anonim válasza:
"Amikor egy telefonban van egy felesleges funkció például a Samsungban a 100x-os zoom, erre szokták azt mondani hogy gimmick/gimmicky funkció"
Látod, így beszél egy magyar ember. Azt mondja: felesleges funkció. Ennyi. :) Ha akarod, továbbmagyarázod, hogy miért tesznek bele ilyet is, ha nem akarod, nem magyarázod. De azt, hogy
"hogyan lehetne magyarul egy szóval ugyan azt a jelentést kifejezni",
inkább engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!