Téged melyik divatos, túlhasznált szó/szókapcsolat irritál a leginkább ezek közül?
Figyelt kérdés
márc. 20. 22:55
A kérdező szavazást indított:
Narratíva
Szekunder szégyen
Egyéb
29 szavazat
2/17 anonim válasza:
Eposz
Egyébként a szekunder szégyent szoktam használni, mert bőven van alkalom érezni ebben az országban. :) Milyen helyettesítő szót tudnál rá mondani?
3/17 anonim válasza:
gyors- gyorsan helyett,(gyors megcsinálom és megyek)
4/17 A kérdező kommentje:
2:
Kínos, helyette szégyellem magam, stb. Nem?
márc. 21. 07:10
5/17 anonim válasza:
#4 Eh... egyszerűbb a szekunder szégyen. De egyébként most, hogy mondod, a "Nekem égett a pofám helyette" is ezt jelenti. :)
Egyébként Puzsér bármelyik írása, beszélgetése komplett tárháza az ilyen kifejezéseknek. Szerintem miatta terjedtek el ezek a szavak a közbeszédben.
8/17 anonim válasza:
#7 Igen! Nekem is az agyamra megy! Még ha néha-néha látná/hallaná az ember, talán elviselhető lenne. Viszont szinte mindenki így írja/mondja most már és baromi idegesítő.
9/17 anonim válasza:
propagandagépezet, karaktergyilkosság, közbeszerzés, melegellenes,
10/17 A kérdező kommentje:
Egy új versenyző:
Messiásvárás?
márc. 21. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!