Vannak kelta eredetű magyar nevek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 19:56
11/17 anonim válasza:
A közép-európai népesség egt jelentős része kelta eredetű genetikailag. Brünn, nórikus, stb.
Már szinte bármilyen nevet lehet Mo-on adni. Biztos van már pár Sean, Liam, Rian, Seamus Borsodban, Szabolcsban...
12/17 anonim válasza:
Egy darab sincsen belőlük. Csak ami esetleg utána idekoltozott. A genetikahoz meg nem értetek csak annyit amennyit én mondtam.
13/17 anonim válasza:
12: már több nevet leírtak. Hiányoztál olvasás óráról?
Pl. az eraviszkuszok bizonyítottan ma is részei a magyar dns állománynak. Ehhez nem kell a te hatalmas genetikai ismeretanyagod xD
, te akadémikus.
14/17 anonim válasza:
Nem sokrol hiányoztam , de nekem ne mondja meg egy pitiáner akadémikus, hogy ha egy vagy több nép keveredik, a akkor az eredmény és ugyanaz lesz.Főleg , ha fajok keveredése is fennall. Ha kihozok az állatkertbol egy majmot és azt egy osztrakkal paroztatom akkor ugyan úgy fog kínezni a kölyök mint az osztrák.Sose voltam akadémián és nem is leszek. Szar lehet így élni, hogy tudni hogy csak melléktermékek.
15/17 anonim válasza:
Te is okos maradtál volna, ha csendben maradtál volna. Az emberi alrasszok régen nem léteznének, ha ez úgy mukodne, ahogy azt te moricka a nedves majmos álmaiban elképzeled.
16/17 anonim válasza:
Szánalmas,hogy a genetika dolgokat osszekeveri a külső jegyekkel.Rassz jegyekkel. Meg egy csoportba van mindenki. Mindenki ember!!??
17/17 anonim válasza:
Neked fogalmad sincs arról amit bekarmoltál ide, mucika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!