Nyelvtanilag helyes-e egy mondaton belül a "pl. és "stb" használata?
Koltoztunk/irono vagy.
Legalabbis ezt irtad jo par eve magadrol itt.
Egy írónő, aki tud is írni, mármint helyesen? Igazán ritka kincs ez manapság. (Sajnos.)
Akkor a 7. hozzászólásomban tett vallomást ezennel visszavonom, a 9. válaszolónak pedig köszönöm szépen a tájékoztatást.
Azt azonban fenntartom, hogy lenyűgöz a tudásod, BringaManó. A szerénykedés esetedben felesleges.
én is köszönöm a tájékoztatást! – bevallom, ez az író/költő dolog nekem teljesen új, szerintem valami félreértés történhetett... de amúgy jól hangzik, megfontolom. :-)
addig is jöjjön mindenki, nemtől függetlenül, szeressük egymást, és üljenek a fiúk ölébe a lányok.
(a szerénykedés csak álszerénység volt, nem kell bedőlni, valójában én is teljesen le vagyok nyűgözve magamtól. ;-)
...és még humora is van.
Mondd, a tiédhez hasonló személyiségű fivéred nincs esetleg, aki egyedülálló, és nem várja el a nőktől, hogy okosak (és/vagy szépek) legyenek?.......... :))
dehogynem, több is van!... ...jaj, bocs, most olvastam el a második felét... hát, olyan nincs. :-(
de szerintem nincs veled semmi gond, nyugodtan próbálkozz a hozzám hasonlóan okosaknál és szépeknél, vannak direkte olyan társaságok, ahol jófej emberek ismerkednek, okosak szépekkel, szépek okosakkal vagy hasonlók hasonlókkal... stb. :-)
én meg majd szomorkodom a sarokban, hogy házasokkal már senki sem akar kikezdeni, brühühü... :-(((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!