Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez az angol mondat...

Mit jelent ez az angol mondat magyarul?

Figyelt kérdés
She is a pain in my assholes.
jan. 31. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
"a pain in my assholes" egy irritáló, idegesítő, kellemetlen személyt, dolgot vagy helyzetet jelent. Nyilván sokféleképpen lehet fordítani a fenti mondatot a helyzettől függően, pl. Ő egy roppant idegesítő személy.
jan. 31. 21:35
 2/8 Janaqks válasza:
91%

Nem asshole? Tudtomra 1 emberre csak 1 jut :)

Fájdalom a segO-amban szószerint, szóval egy olyan nőszemély(vagy dolog, csk ugyebár she-t írtál) , aki számodra csak kín és szenvedés, irritáló, csak teher a számodra.

jan. 31. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Fájdalom a s...lyukamban, nekem kevés angoltudással is a szálka a körmöm alatt jut eszembe, csak vulgárisabban.
jan. 31. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Végül is akkor hogyan helyes, egyes- vagy többesszámban?

Egy videoban láttam a szöveget, úgy ahogy írtam.

jan. 31. 21:46
 5/8 Janaqks válasza:
85%
szerintem simán asshole <—mert egy van belőle
jan. 31. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
A Borat filmben is "assholes"
jan. 31. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Természetesen egyesszám.

Ne felejtsétek Borat egy Kazah televíziós újságíróként volt ábrázolva. Még véletlenül sem mondott egy egy angol mondatot helyesen.

febr. 1. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Én még ugy nem hallottam hogy pain in my assholes. Nem is helyes igy. Inkabb pain in the ass es azt jelenti hogy valami idegesito, eleged van belole vagy nagyon nehez.

Pl removing that bolt is a pain in the as. Ezt mondja a autoszerelo amikor nehez egy csavart kiszedni.

febr. 3. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!