Magyaros hangzású japán nevek?
Hangzástól függetlenül hacsak nem japán az egyik szülő, kicsi az esélye, hogy adható legyen.
Ha meg becenévnek szeretnéd, tök mindegy hogy milyen a hangzása, aki olyan, az úgyis ki fog nevetni.
Akkor meg inkább neked tetszen vagy jelentsen valamit.
Az #5. talán túloz picit, mert amilyen nevek manapság vannak, nem hiszem, hogy egy Naruto kiverné a biztosítékot (bár én sem adnám a gyermekemnek, az tény).
Itt akad néhány, böngészgesd, megtetszik-e valamelyik. Mondjuk, a K*u*rvát picit sem javasolnám (de legalább lánynév:)), és a Mizu sem tűnik szerencsésnek...
Azért ezt a - google fordítóval összegányolt - listát ne vedd készpénznek. Tele van olyan névvel, ami nem is létezik (mint pl az általad említett "Ku*rva"), vagy ha igen, akkor is tök mást jelent. :D
Köszi, #7. Nem tudtam, csak rákerestem, hogy japán keresztnevek. :) (Lehet, nem magyarul kellett volna.) - Persze, hogy tök mást jelentene, ha létezne, de a hangzása attól még marad. :D
Maki? :P Mari? Naomi? (az szép, nem?) Yumi - ismerős a Wasabiból.
Kuro? :P Tomio?
#8, te viccelsz?!
Maki? Yumi ? Kuro?? 😂
Naominak semmi koze japan nevhez.
"Naominak semmi koze japan nevhez."
Pedig dehogynem. :D Többek között Osaka Naomi, japán teniszező is ezzel a névvel rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!