Lefordítanátok ezt a kis szöveget németre?
Figyelt kérdés
... éves vagyok. ....-ban/ben születtem Cegléden. A hobbim a zene hallgatás, számítógépezés, képregény olvasás.
(a "..." részeknél majd én behelyettesítem a saját adataimat.)
Ja, és ne online fordítóval fordítsatok! Előre is köszönöm!
2010. szept. 5. 14:41
1/16 anonim válasza:
Ich bin XX Jahre alt. XXXX bin ich in Cegléd geboren. Meine Hobbies sind Musik hören, Computer, Comics lesen.
2/16 anonim válasza:
Ich bin...Jahre alt.Ich bin Cegléd Geboren.Mein/e Hobbys ist Musik hören, Computer spielen und Comic lesen
3/16 anonim válasza:
95%alékos vagyok és télleg ich bin in cegléd geboren!viszont nem hobbies hannem hobbys ahogy én ítam és Computer után kell spielen mint ige!
4/16 A kérdező kommentje:
Na, akkor most melyik a jó? Mert különböznek.
2010. szept. 5. 15:27
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javítást!
2010. szept. 5. 15:28
6/16 A kérdező kommentje:
De várjunk csak, az évszámot kihagytad. Akkor az, hogy van helyesen évszámmal együtt?
2010. szept. 5. 15:32
7/16 anonim válasza:
Első vagyok:
Valóban németül Hobbys a többes számú alak.
Nem írtad, mit értesz számítógépezés alatt: játszol, netezel, csetelsz, stb, ezért írtam csak Computert, azaz az egyik hobbid a számítógép.
Ha számítógépes játékokra gondoltál, akkor Computerspiele, egybeírva.
Tegyük fel, hogy 20 éves vagy, akkor:
Ich bin 20 Jahre alt. 1990 bin ich in Cegléd geboren. Meine Hobbys sind Musik hören, Computerspiele, Comics lesen.
8/16 anonim válasza:
évszámot?írd le teljesen mondjuk hány éves vagy mikor születtél és akkor leírom neked úgy?! rendben?:)
9/16 anonim válasza:
amit az utlosó válaszoló írt tökéletes!!ugy írd!
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2010. szept. 5. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!