Voltak-e olyan szavak gyerekkorotokban, amiket rosszul tanultatok meg, és után még viszonylag hosszú idő eltelt, mire erre rájöttetek?
Figyelt kérdés
Nálam speciell ilyenek voltak a nagrág, a zoknyi, és a ladír.2021. nov. 28. 06:50
1/47 anonim válasza:
"viszkesd meg a hátam" - mai napig 😁
2/47 anonim válasza:
Kaució-kaukció
Fusztràl- frusztràl
Fufru-frufru
Tüsszent-trüsszent
Türülköző- törölköző
3/47 anonim válasza:
Nekem a például volt ilyen.
Sokáig azt mondtam 'plédául' és idő kellett, mire össze raktam a képet :D
4/47 anonim válasza:
Én az autót nem tudtam kimondani. Mindig azt mondtam "abutó", de a b-nél felfújtam az arcomat hozzá :D
5/47 anonim válasza:
Mai napig zokni helyett NOPI
Valamiért ha láttam valamit repülni, mindegy volt, hogy madarat vagy repülőt.. Azt mondtam Pátű 🤷♀️
6/47 anonim válasza:
Én a csokit koszinak mondtam.
A hűtőt meg két t-vel ejtettem ki. Ált suliban világosítottak fel róla, hogy csak egy t.
8/47 anonim válasza:
Rotling, hegyző, radil, palizer, türülköző
9/47 anonim válasza:
A lányomnak voltak szavai: noni-zokni, kamena-kamera, vihatar-vihar, zivatar. Ennyi jutott eszembe.
10/47 A kérdező kommentje:
igen, és színpatikus volt a gyógyszertáros
az előadóművész meg színpadikus
2021. nov. 28. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!