Hogyan mondják ezt angolul?
Sajnos online játékba folyton megtalálnak a románok és csak azért hátráltatnak mert magyar vagyok, felrobbant, chetbe megaláz vagy ha többen vannak kilöknek.
Hang csetben pedig "pula " " bozgor " szavak hangzanak el. Ami nem jelenthet jót az utóbbitól hányingerem van, hisz én nem lógtam történelem órákról.
Olyat szeretnék bemagolni, hogy " ne bántsatok azért mert én magyar vagyok, semmi közöm hozzátok " vagy valami hasonlót, a google fordító folyton mást ír. Kinyomtatnám és ha hasonló lesz akkor felolvasnám vagy leírnám. Nevem sem magyar, direkt ezért mert szóltak, hogy játékbeli halál vár rám ha magyar nevem van a román és szlovák soviniszták miatt. Egyébként persze, szívesen beleállnék, csak nem tudok angolul így meg google fordítóval felesleges, hisz nem is azt írja le amit szeretnék. Szeretem a törit, és utálom amikor a győztesek mondják meg, a vélt dolgaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!