Hogyan mondják ezt angolul?
Sajnos online játékba folyton megtalálnak a románok és csak azért hátráltatnak mert magyar vagyok, felrobbant, chetbe megaláz vagy ha többen vannak kilöknek.
Hang csetben pedig "pula " " bozgor " szavak hangzanak el. Ami nem jelenthet jót az utóbbitól hányingerem van, hisz én nem lógtam történelem órákról.
Olyat szeretnék bemagolni, hogy " ne bántsatok azért mert én magyar vagyok, semmi közöm hozzátok " vagy valami hasonlót, a google fordító folyton mást ír. Kinyomtatnám és ha hasonló lesz akkor felolvasnám vagy leírnám. Nevem sem magyar, direkt ezért mert szóltak, hogy játékbeli halál vár rám ha magyar nevem van a román és szlovák soviniszták miatt. Egyébként persze, szívesen beleállnék, csak nem tudok angolul így meg google fordítóval felesleges, hisz nem is azt írja le amit szeretnék. Szeretem a törit, és utálom amikor a győztesek mondják meg, a vélt dolgaikat.
vagy szorakoznak
vagy magukat hergelik mert jol esik nekik
ha szerinted kulturaltan irsz valamit amit elterveztel mit fog valtozatni? Miert nem fognak jobban rad szalni?
south park 14 - 9 jersey modi pl.
vanak emberek akik igy elnek masok kinzasa ad oromot (eletcelt) nekik
ennyire egyszeru barmilyen rossz is
#6 esetek jelentős részében magyarokkal játszok akik tudnak angolul, vagy ha nem tudom gyorsan google fordítózok, mondjuk ez néha rossz mert legutóbb területet kerestem és nem a területen :D
Szokott működni ha magyarok írnak nekik, láttam pár videót még régről, hogy leálltak , hogy írtak ilyet.
egyrészt illene angolul tudni.
másrészt az ilyen gyökereknek mondhatsz bármit, csakazértis meg fognak ölni. annyit tudsz tenni, hogy te jobb leszel náluk, és nem utálsz valakit, csak mert x nemzetből való. legyél több, okosabb náluk.
Tanulok én, de elfelejtem mint volt az a 5 másodperces csávó a Adam Sandler filmben , na nekem ilyen a nyelv.
Van egy román haverom aki román, nem magyar és tökre elvagyok vele, nem értjük egymást, ő is google fordítózik. Csak a sovinisztákkal van baj, de azokkal sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!