Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan mondják ezt angolul?

Hogyan mondják ezt angolul?

Figyelt kérdés

Sajnos online játékba folyton megtalálnak a románok és csak azért hátráltatnak mert magyar vagyok, felrobbant, chetbe megaláz vagy ha többen vannak kilöknek.

Hang csetben pedig "pula " " bozgor " szavak hangzanak el. Ami nem jelenthet jót az utóbbitól hányingerem van, hisz én nem lógtam történelem órákról.

Olyat szeretnék bemagolni, hogy " ne bántsatok azért mert én magyar vagyok, semmi közöm hozzátok " vagy valami hasonlót, a google fordító folyton mást ír. Kinyomtatnám és ha hasonló lesz akkor felolvasnám vagy leírnám. Nevem sem magyar, direkt ezért mert szóltak, hogy játékbeli halál vár rám ha magyar nevem van a román és szlovák soviniszták miatt. Egyébként persze, szívesen beleállnék, csak nem tudok angolul így meg google fordítóval felesleges, hisz nem is azt írja le amit szeretnék. Szeretem a törit, és utálom amikor a győztesek mondják meg, a vélt dolgaikat.

2021. jún. 27. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Please Don't insult meg just because I'm hungarian. You fuckin' bear fucker and fuck your hairy foot romanian mother. (Pont utáni rész szubjektív :D )
2021. jún. 27. 19:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A meg az me akar lenni bocsi autocorrect
2021. jún. 27. 19:47
 3/16 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2021. jún. 27. 20:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem szidom őket mert ahányszor beszólsz egy soviniszta románnak annyiszor kapja meg a megalázást egy erdélyi magyar, és nekem az Ő békességük az első. Mit élhetnek át ők szegények. :(
2021. jún. 27. 20:09
 5/16 anonim válasza:
Stop insulting me cuz I’m Hungarian I ain’t got nothing to do with you (b*tch step the f*ck off if you don’t wanna get your a$$ kicked)
2021. jún. 27. 20:49
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy hogy játszol külföldiekkel, ha egyáltalán nem tudsz angolul? Játékban hogy igazodsz el?
2021. jún. 27. 21:00
 7/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vagy szorakoznak

vagy magukat hergelik mert jol esik nekik

ha szerinted kulturaltan irsz valamit amit elterveztel mit fog valtozatni? Miert nem fognak jobban rad szalni?

south park 14 - 9 jersey modi pl.

vanak emberek akik igy elnek masok kinzasa ad oromot (eletcelt) nekik

ennyire egyszeru barmilyen rossz is

2021. jún. 27. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:

#6 esetek jelentős részében magyarokkal játszok akik tudnak angolul, vagy ha nem tudom gyorsan google fordítózok, mondjuk ez néha rossz mert legutóbb területet kerestem és nem a területen :D

Szokott működni ha magyarok írnak nekik, láttam pár videót még régről, hogy leálltak , hogy írtak ilyet.

2021. jún. 27. 21:19
 9/16 anonim ***** válasza:
53%

egyrészt illene angolul tudni.

másrészt az ilyen gyökereknek mondhatsz bármit, csakazértis meg fognak ölni. annyit tudsz tenni, hogy te jobb leszel náluk, és nem utálsz valakit, csak mert x nemzetből való. legyél több, okosabb náluk.

2021. jún. 27. 22:11
 10/16 A kérdező kommentje:

Tanulok én, de elfelejtem mint volt az a 5 másodperces csávó a Adam Sandler filmben , na nekem ilyen a nyelv.

Van egy román haverom aki román, nem magyar és tökre elvagyok vele, nem értjük egymást, ő is google fordítózik. Csak a sovinisztákkal van baj, de azokkal sok.

2021. jún. 27. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!