Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez mit jelent? Google nem...

Ez mit jelent? Google nem képes (rendesen) lefordítani.

Figyelt kérdés
It is possible to obtain useful clitoral measurements in the office setting. Parity influences clitoral size, but age, height, weight, and OC use do not.

2021. máj. 2. 14:46
 1/6 qkker1 ***** válasza:
63%

Próbáld ezzel, jobb, mint a google.

[link]

2021. máj. 2. 15:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de ez sem jobb. Mi a fene az a parity..? Paritásbitről már hallottam, de nyilván semmi köze hozzá
2021. máj. 2. 15:34
 3/6 chtt ***** válasza:
100%

Nem azért, de a gugli egész tűrhető fordítást produkált ahhoz képest, hogy szakszöveg, a deepl-é pedig kifejezetten jó (már amennyire értem és értek hozzá:)

A parity magyarul is paritás, s mivel szakszöveg, nyugodtan használd így, ahogy a fordító kiadta. Akinek szól, annak értenie kell. Ahogy elnézem, a fordító egyedül az OC-vel nem boldogult. Mivel a te szakszöveged, te nyilván tudod, de nekem utána kellett keresgélnem, hogy ez az orális fogamzásgátlók rövidítése. (Ma is tanultam valamit.:)

2021. máj. 2. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Két percnyi guglizással:

OC: oral contraceptive (~ fogamzásgátló tabletta)

Parity: terhességek száma.

[link]

2021. máj. 2. 17:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi!!!

Na amugy nekem kell a jelentés, én vagyok kíváncsi.

2021. máj. 2. 17:28
 6/6 chtt ***** válasza:
100%
Köszi négyes! :* (Jellemző, a parity-re eszembe sem jutott rákeresni, pedig már a Wiki egyértelműsítő is kiadja: "Parity (biology), the number of times a female has given birth" -- a magyar paritásnál ezt a jelentést nem találtam... vagy csak figyelmetlen voltam -- akkor ma két dolgot is tanultam:)
2021. máj. 2. 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!