A magyar nyelv hogyan maradt fenn ha a 9. században betelepülő honfoglaló harcosok nagyon kevesen voltak az őshonos lakossághoz viszonyítva?
35/40 anonim ***** válasza:
"És? Ez miért lényeg? Hát a nyelv mondja, mmár elmondtam, Kirgen, a magyar nyelv szelleme."
Tehát nincs. Te senki vagy. Az, hogy te mit mondasz, nem változtat semmin.
-----------
A többit elmondtam, de a magam értelmezésében, Germagyar, honfoglalóktól eredő, akihez Kirgen beszél, mert a vére germagyar, tehát nem Kipcsák, a vére telefonként( phon a beszél rokona) működik Kirgenhez, de nem telefon, mert Kirgen jelen van.
A feladatom, mint mondjuk Platónnál megvédeni a germagyar stalad szót, ami hozzá tartozik, vagy a fegyver szót, így a germagyar nyelvet.
A nyelv nem az, amit kijelentenek. A család stalad marad törvénytől függetlenül is, a fegyver fegyver, az üt gyökből, a rend meg a ratió, a rátevés.
A rendőrzés tehát az, hogy a rátevést védjük, hisz az irrationális és rendetlen: Élet védelme a fecniben, van abortusz, a fötus kirúgása maradandó kár.
A mondat értelmetlen, mert nem lehet rátenni, illeszteni, tehát irracionális, nem rakta(Recht).
A nyelv beszél, mondaná Heidegger, dehát a magyar a bah gyökből ered. Így még ezt is így értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!