Melyik angol nyelvjárás, nyelvváltozat a kedvencetek?
Figyelt kérdés
A brit és amerikai, ausztrál, kanadai stb. változatok egyaránt játszanak.2020. okt. 28. 16:05
11/15 anonim válasza:
Lehet klisének hangzik, de nekem is az amerikai. Biztos az is szerepet játszik benne, hogy a legtöbb film, youtube videó stb mind így érhető el, így ezt hallottam a legtöbbet és ez is az, amit a legjobban megértek. Ezzel szemben a brit akcentust ki nem állhatom, valamiért ha tehetem, akkor megpróbálom elkerülni.
13/15 anonim válasza:
A kedvencem az ausztrál vagy ez a tipikus texasi cowboy beszéd nem tudom miért, meg az erős Bostoni akcentus😅
15/15 anonim válasza:
vagy az aave (african-american vernacular english) vagy az amerikai déli akcentus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!