Hogy tudnak a brazilok így beszélni?
Figyelt kérdés
Egyszer ültem 3 brazil mellett hazafelé, és fél óráig semmit nem mondtak, csak azt hogy 'e'. Végig csak e betüt mondtak kb. fél óráig, és értették. Hogy tudnak egy betüvel beszélgetni?2020. szept. 22. 21:28
1/7 anonim válasza:
Mosd ki a füledet! :-DD
Beszélek valamicskét portugálul, és egészen biztosan nem e-betűket használnak!
2/7 A kérdező kommentje:
Csak e betüvel beszéltek végig. Nem értettem, szerintem valami titkos dolog volt.
2020. szept. 22. 22:49
3/7 anonim válasza:
Ax “e” biztos olyan “na, igen-t” jelentett naluk. Ez volt a tarsalgas.
4/7 anonim válasza:
A nyelvek nagyon érdekesen működnek. Van, hogy egész történeteket lehet ugyanazzal a szóval elmesélni, pl.:
Be voltam kicsit b@szva, aztán elb@sztam valamit, ezért leb@szott a főnök, amin én felb@sztam magam és beb@sztam neki egyet, erre kib@szott. Hát b@ssza meg! :)
5/7 anonim válasza:
Magyarul is lehet úgy beszélni, hogy csak pár hang különféle permutációjának hangozzon.
6/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy brazilok voltak?
7/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tölük. Egymással viszont csak e betüvel beszélgettek. Megkérdezi egyik, hogy e? Erre a másik helyesel, hogy e e e e... A harmadik meg ráförmedt az egyikre, hogy e! e!
2020. szept. 24. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!