Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent pontosan ez az...

Mit jelent pontosan ez az angol mondat?

Figyelt kérdés

"I'll violate you in the most sensual way..."

Nem a google-fordítóra vagyok kíváncsi, mert annyira én is le tudom fordítani, csak az elég "nyers", szebb megfogalmazásba le tudná valaki írni?

Előre is nagyon köszönöm!:)

2010. júl. 22. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
A legérzékibb módon foglak megerszőszakolni.
2010. júl. 22. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt ebben az enekben, "violate" nem megeroszakolast jelent, nem szo szerint. Analizalva par sorat a szovegnek: "Its all tears" azt akarja mondani, hogy a szerelem szivtelen, brutalis. Valakit megszeretunk, beleesunk, szeretjuk egymast, de bantjuk is egymast. Ez nem akarattal van, de szep szerelemben konfliktus is van. Mindenki tudja hogy a szerelem fajdalmas es vakito, de megis keressuk partnerunket.

"Tearing hearts apart and violating in a sensual way" azt jelenti, hogy a szerelmevel bantani is fogja, de nem akarattal.

2010. júl. 23. 16:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Második válaszoló: honnan tudtad, hogy én abból a számból idéztem?:D Csak nem HIM/Ville Valo-rajongó vagy?:D Egyébként tényleg abból a számból van, és nem állt össze nekem emiatt a mondat miatt, még nem vagyok profi angolból. Köszi!:)

2010. júl. 24. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazan nem vagyok az enekes rajongoja, de munkammal jar a sok vezetes, a radio egesz nap be van kapcsolva. Itt Oz-ban nagyon sokat foglalkoznak az Iraqi haboruval, katonaink felesleges halalaival. Tobben igy veljuk, mar volt rola beszelgetes/vita hogy errol szol a szoveg, na meg a harom baras futo. Soha nem fog kimenni a divatbol, bar milyen veszelyes.

Orulok, hogy segithettem.

2010. júl. 24. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Fenti valaszomra.

Teljesen hulye vagyok. Bocsi kerdezo, valaszoltam egy mas, hasonlo kerdesre. Osszekevertem a szoveget.

Tehat az a resze ugy van, hogy nem vagyok tok rajongoja, de hallgatom a radiot a kocsiban egesz nap. Tulajdonkeppen, szoveg utan mentem itt, hogy megmagyarazzam. Nezd fel a szotarban, hogy a violating menny minden mast is jelent. Mindenkeppen bantast, megbantast, megszegest. A megeroszakolasra 99%-ban birosagon hasznaljak. Akkor is hozza van teve hogy: "sexually violated", "sexual violation"

2010. júl. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!