Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Van olyan eladó (lány) akit...

Van olyan eladó (lány) akit nagyon kedvesnek és? ->

Figyelt kérdés
Akit nagyon kedvesnek találtok? :) KORT és NEMet írjatok!!!! És ha gondoljátok megírhatjátok milyen megyében vagy üzletben dolgozik a bátrabbak várost/falut is írhatnak :P Csak azért kérdezem, mert sok a bunkó és ritka a kedves eladó :S és hogy nektek mik a tapasztalataitok.
2010. jún. 27. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem figyeltetek: azt írtam ŐSZINTE!!! :D Ez meg abban merül ki, hogy volt olyan hogy azt mondta, a drágább nem a legjobb, inkább az olcsóbbat ajánlja, meg olyan is megesett már, hogy inkább azt mondta ne vegyek meg egy bizonyos terméket, mert minőségileg nem jó (nem lejárt, csak nem finom). Emellett persze ugyanígy a jó tulajdonságokat is elmondja.
2010. jún. 27. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg normális.
2010. jún. 27. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Van egy GYMS megyében.Én is eladóként dolgozok és osztom az első véleményét.Sokszor az a baj hogy az eladó magával hozza az otthoni problémákat vagy egyszerűen elég sok bunkó emberrel volt aznap dolga(esetleg ilyen természetű).Én igyekszem mindig kedves lenni és mosolyogni mégha belül ordítani is tudnék és elegem van mindenből.A bunkó vevőkkel kedvesen beszélek mert attól nekem nem lesz jobb ha leállok vele veszekedni.És ahogy még írták nem feltétlen a drágábbat ajánlom ha nem az a jobb.
2010. júl. 2. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Sopronban egy gyógyszertáros nő. Még akkor sem néz furán, ha egy szép nagyot tüsszentek és kilyukad a taknyos-zsepi ami aztán beteríti a kezem:D
2010. aug. 4. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!