Mit tegyek? 11. es diák lány vagyok, bolti eladó leszek gyakorlaton vagyok egy boltban de ott csak sepregetek árut töltök fel meg polcot törölök!
Te komoylan erre vágysz?
Sztem ez borzalmas, mellesleg és szalámit szeletelek meg húst csontozok de már be tudnám tolni némyelik barom pofájába az egész rudat!!
Mindezt éreccségivel.
Klp kaka ez a munka hidd el
Lépj tovább....
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:34
Te nagyon hulye!
Igen! Éreccségi !! Mer én így írom mert kb ennyit is ér az egész papír és ha nem teccik becsókolhatsz vagy mehetsz besúgni az op-nak többet nem nézek ki belőled idióta pór...
Az meg kész szánalom hogy ennyi hülye képes komolyan venni az ilyenfajta "munkát" meg még el is hiszitek hogy van szamárlétra meg hasonlók, meg hogy majd valaha is emberszámba vesz titeket bárki is ezzela felfogással..
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN....
Kb annyit értek minta ceruzaelem, amíg jó vagy addig használnak de közben is szívják a véred hogy többet jobban gyorsabban aztán ha már kiégtél akkor KUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!