Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Most legyek arra büszke, mert...

Most legyek arra büszke, mert cigány vagyok?

Figyelt kérdés
Fehér már úgy sem leszek!
2010. jún. 21. 12:07
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
Amúgy vannak akik nem tudják megállapítani külsőleg, hogy ki cigány, csak utólag, viselkedés alapján. x)
2010. jún. 23. 22:28
 22/24 anonim ***** válasza:
24%
5bugyi egy ezreséé'! na erre legyé' büszke, tezsvírem
2010. jún. 27. 15:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
legyél büszke azokra a dolgokra mait elértél...de ezt már irták sokan,nekem is vannak cigány barátaim és nagyon rendesek megbízok bennük stb..tanulnak dolgoznak és vallásoak is,tiszta lalkű emberek,persze tudnék példát mondani az ellentétre is...
2010. jún. 27. 23:05
 24/24 anonim ***** válasza:
46%

IGEN. Én pl, tökre értékelem a romák összetartását, családhoz való viszonyát. És igen, abszolúte vállalható és jó dolog romának lenni, roma hagyományokat követni (zene, tánc mesék, mesterségek..).

Ez viszont nem egyenlő a lakótelepi roma viselkedésssel.

2010. júl. 5. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!