Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Most legyek arra büszke, mert...

Most legyek arra büszke, mert cigány vagyok?

Figyelt kérdés
Fehér már úgy sem leszek!
2010. jún. 21. 12:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
ne siránkozz kérdező tegyél érte h.kivívd az emberek tiszteletét a hülyékkel meg ne foglakozz:D
2010. jún. 21. 12:21
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
*foglalkozz
2010. jún. 21. 12:21
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
arra legyél büszke ,hogy rendes cigány vagy!Igy a magyarok is idővel barátkozni fognak veled!Ne hagyd ,hogy a többi cigány lehúzzon,kevés zsigerből rasszista van,ha megismernek a magyarok és látják ,hogy rendes vagy,a barátaid lesznek!
2010. jún. 21. 12:23
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem inkább ásd el magad
2010. jún. 21. 12:29
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Elsősorben ne a cigányságodra legyél büszke, hanem arra, hogy tisztességes, becsületes, normális értékrendű ember vagy. Én mindig azt tartottam, hogy mindenki arra legyen büszke, ami belőle fakad, amiért ő tesz. A származásod egy állapot, egy megváltoztathatatlan tény. Lehetsz arra is büszke, de ne az legyen az elsődleges szerintem. Ezzel nem a cigányságod ellen beszélek, sem magyartól, sem bármilyen más embertől nem szeretem azt hallani, hogy a származásával akar több lenni, mint mások. Elsősorban és alapjában véve mindenki ember, így nem a származása alapján, hanem emberi tulajdonságai alapján akarok mindenkit megítélni.
2010. jún. 21. 12:49
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Ha tisztességes ember vagy, lehetsz akármilyen színű, légy magadra büszke. Kevés tisztességes ember van a fehérek közt is...
2010. jún. 21. 17:10
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

ezt te érzed.

Így írásból elég kultúráltnak talállak és rendesnek : )

ha ilyen is vagy,akkor legyél mert van mire.

Ha beszólsz,verekedsz akkor süllyedj el. : ]

2010. jún. 21. 19:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!-)
2010. jún. 21. 21:53
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem a származásodra kellene büszkének lenned, mert az nem a Te érdemed, hanem a tetteidre.

Engem már többször is szanaszét vertek a cigányok, volt, hogy azért mert nem volt nálam cigi. :( Egy ismerősömet Debrecen felé ledobták a vonatról - kapaszkodj meg- ugyanezért. Ha te tettél már effélét, akkor nincs miért büszkének lenned magadra...

Ha rendes ember vagy, úgy éled az életedet, hogy azzal másoknak nem ártasz, viszont van akivel jót teszel, legyen az család, barátok, ismerősök, vagy akár csak egy vadidegen, akkor van mire büszkének lenned.

2010. jún. 22. 21:38
 20/24 anonim válasza:
100%
semmiféle képpen ne legyél büszke arra, hogy cigány vagy, inkább arra, hogy nem a söpredék féle...
2010. jún. 22. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!