Mikor van Halloween?
Figyelt kérdés
nagyon fontos hogy válaszoljatok2008. okt. 11. 20:38
142/204 anonim válasza:
Boldog Halloweent!!! Én 2013-ban csatlakoztam.
143/204 anonim válasza:
Ma van halloween :D . Boldog halloweent!
144/204 anonim válasza:
🎃 Boldog Halloween-t skacok! 🎃 Jó látni, hogy mindenki épségben van és minden évben itt találkozunk! 😃 Érezzétek jól magatok, bulizzatok jót! Mindennyiótoknak kívánok szellemesen horrorisztikus estét! 👻👹
145/204 kovacsagi09 válasza:
Csak azért regisztráltam,hogy írhassak én is! 😁 Boldog Halloweent Mindenkinek!👻 Jövőre is jövök! 😉
146/204 anonim válasza:
Boldog Halloweent gyerekek😄❤ En is jo par eve itt vagyok😊 minden evbe elgondolkozok hogy milyen gyorsan eltell az az 1 ev😮 Jovore ismet itt🤗
147/204 anonim válasza:
Boldog Halloweent midenkinek srácok!!! :) Ez a második évem itt, jövőre is tali...
148/204 anonim válasza:
Boldog halovínt🎃🎉
Menjetek lebegni🎈
149/204 anonim válasza:
Úristen én 2014-ben írtam itt először. 25.-nek. Wow. Tavaly is eszembe jutott, de gondoltam már elfelejtette mindenki a "találkozást, úgyhogy tavaly elmaradt de most bepótolom.(kicsit késve, de) Boldog Halloweent mindenkinek! :)
150/204 anonim válasza:
Nemsomára Jubileumi 🔟 éves lesz a kérdés!
Büszke vagyok magamra hogy anno feltettem ezt a kérdést és lám hova jutottunk 🤔🤗😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!