Mikor van Halloween?
Figyelt kérdés
nagyon fontos hogy válaszoljatok2008. okt. 11. 20:38
2/204 anonim válasza:
Nov 1.. a halottak napja a Halloween ünneppel köthető egybe Magyarországon...gondolj bele hogy a temetők előtt lehet venni cukrot..vagyis nálunk lehet...
3/204 anonim válasza:
Halloween az All Hallows Evenből ered,ami Mindszentek előestjét jelent,tehát okt.31-én van.:)
4/204 anonim válasza:
és úújraaa októóbeeer:DDDD hurrá:D
6/204 anonim válasza:
na most akk. okt.31 vagy november 1?
7/204 anonim válasza:
magyarországon nov 1-e mindenszentek-halottak napja
de 31én éjjel van halloween, ez tuti, mert én minden halloweenra faragok tököt, tuti akkor van szal 31.-e
9/204 anonim válasza:
györerecskéim okt 31 egyedikénincsen semmi now1 jén van haloween pont 1 ével ezelözt jötünk tesomtol haza ANGLIÁBOL érdekes ot 1 csengeteka gyerekek XD szoval ha értelmsek vagytok 1 uneplitek XD
10/204 anonim válasza:
Érdekes, én nem visszajöttem hanem itt élek Angliában már 10 éve de Halloween mindig is október 31 volt....melyik bolygón élsz kis veréb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!