Mikor van Halloween?
Figyelt kérdés
nagyon fontos hogy válaszoljatok2008. okt. 11. 20:38
103/204 anonim válasza:
most van 2016-okt 23.-a :D
te jóisten de régi kérdés :D
107/204 anonim válasza:
ez a legjobb kérdés az egész GYIK-en!!! :D
a munkahelyemen MA tartjuk halloween-t, lényegében mindenféle szörnyetegnek öltözve dolgozunk, buli nincs, de feldíszítettük az irodát.
A lányom sulijában tegnap ünnepeltek, be lehetett öltözni, cukorkákat vinni, az ünnephez kapcsolódó angol dalokat hallgattak. (Angolos osztályba jár.)
Amikor a kérdést kiírta valaki, a lányom még nem létezett, most másodikos... :O
Holnap este 7-re gyertek a Hősök terére töklámpásokkal és konzervekkel, utóbbiakat jótékony célra ott kell hagyni.
Elnézést ha nem a kérdésre válaszoltam! :D
108/204 anonim válasza:
Na én akkor idén csatlakozok a táborhoz, így végig olvasva az elejétől ez nagyon kész:D
Holnap után halloween🎃
110/204 anonim válasza:
En csatlakozok hozzatok. Vissza olvastam a valaszokat. Jo nagyon😂 itt leszek Halloweenkor!👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃 👻 🎃👀🔪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!