Mikor van Halloween?
Figyelt kérdés
nagyon fontos hogy válaszoljatok2008. okt. 11. 20:38
121/204 anonim válasza:
emberek miért vannak felháborodva hogy M.O.-n mindenszentek van nem halloween? nem is 1 napra esik a kettő
122/204 anonim válasza:
Ma van halloween, ez biztos.
123/204 anonim válasza:
BOLDOG HALLOWEEEEEEEEEENT MINDENKINEK! :D
Jó itt veletek! :)))
124/204 systemerr válasza:
Boldog HALLOWWEENT..................
125/204 anonim válasza:
Boldog Halloweent!🎃 szerintem megfasult emberek akiknek semmi kedvük a szorakozashoz elítélik azokat akik szivesen vennének at egy jo kis bulis hagyományt. A mindenszentek, halottal napja pedig csak ürügyek hogy legyen mire hivatkozniuk. En orulnek ha m.o-n hagyománnyá none ki magat a Halloween. Ez nem zárja ki azt h halottak napján megemlekezzunk elhunyt szeretteinkrol😊
126/204 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólóval teljes mértékben egyetértek. Amikor valaki azzal érvel, hogy nálunk halottak napja van és nem Halloween, az először tájékozódjon kicsit.
Halloween - Október 31
Mindenszentek - November 1
Halottak napja - November 2
127/204 anonim válasza:
Előttem szóló: Ennyi. Ha egybe esne a Mindenszentekkel vagy a Halottak napjával akkor oké. De nem esik egy napra. Közük nincs egymáshoz.
128/204 anonim válasza:
Legjobb kérdés az oldalon :DDD
Nekünk ez a Halloween :D
129/204 anonim válasza:
Igaz hogy meg csak húsvét múlt de én már várom Halloween-t. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!