Barátkoznátok cigányokkal? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 18:28
1/39 anonim válasza:
Nekem van cigány ismerősöm, úgy is mondhatom, barátom.
Persze nem barátkoznék olyanokkal, akik lopnak, élősködnek.
2/39 anonim válasza:
Én attól függően barátkozom, hogy az illető személy szimpatikus-e, hasonlóak-e az érzései, vannak-e közös témáink stb. Ha magyar, akkor magyar, ha cigány, akkor cigány, ha kínai, akkor kínai. Számomra nem fontos a másik származása.
3/39 anonim válasza:
én is olyanokkal barátkozok,akik szimpatikusak nekem,tisztességesen élnek,nem lopnak ,csalnak ,származástól függetlenül.mondhatni több nem magyar barátom van,(vietnámi,arab,roma stb.)mint magyar.sőt a vőlegényem egyiptomi,a nevelőapám roma és nem a származásuk alapján kell megítélni az embereket ,nekem ez a véleményem.
4/39 A kérdező kommentje:
most a nem normális cigányokra gondoljatok:D
2010. máj. 5. 18:41
5/39 anonim válasza:
azok sem a származás miatt nem normálisak. te barátkozol nem normális magyarokkal?
6/39 anonim válasza:
"most a nem normális cigányokra gondoljatok:D"
Nem normális emberrel amúgy sem barátkoznék... Ismétlem: számomra indifferens az illető származása.
7/39 anonim válasza:
Ha valaki nem normális, akkor tök mindegy a származása:)
8/39 anonim válasza:
De azért a cigányok között egy "kicsit" nagyobb az aránya a nemnormálisoknak.
9/39 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy fehérben is vannak hülyék, és ott is vannak normálisak...ezt külsőről nem lehet megítélni..lehet éppen egy iszonyat jólelkű ember, és lehet a magyarban is bunkó paraaszt
10/39 anonim válasza:
Lehet hogy a nemnormálist a nem normális életkörülményei okozzák??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!